Om oss

Om oss, om Djurfavoriten och vårt mål som inte nödvändigtvis är att att bli störst eller att ha flest butiker, för oss så räcker det bra med att bli din och ditt djurs utvalda favorit!

Djurfavoriten Logo.

Fasad, Djurfavoriten i NorrtäljeKontakt: 
Telefon: 0176 – 136 66 
Epost: norrtalje@djurfavoriten.se
Adress: August Strindbergs Gata 3,
761 46 NORRTÄLJE

Öppetider:
Mån – fre: 10:00 – 19:00
Lör: 10:00 – 17:00
Sön: 10:00 -17:00

Följ oss på Facebook >>

Om oss, kontakt butik Djurfavoriten i Uppsala.Kontakt: 
Telefon: 018 – 60 10 20
Epost: uppsala@djurfavoriten.se
Adress: Bolandsgatan 15E,
753 23 Uppsala

Öppetider:
Mån – Fre: 10:00 – 19:00
Lör: 10:00 – 16:00
Sön: 11:00 -16:00

Följ oss på Facebook >>

Om oss, om Djurfavoriten

Djurfavoriten är ett litet familjeföretag och vi, Ann och Peter, öppnade vår första butik redan 1986.
Sedan starten har vi drivit ett antal butiker på andra platser, men nu har vi fokus på våra butiker i Norrtälje och Uppsala. Vi har varit delaktiga i flera av branschens kedjor, men nu är vi helt fristående.

Vi är ett glatt gäng med ett stort gemensamt kunnande om de djur och tillbehör vi säljer. Vår erfarenhet kompletterad med otaliga utbildningar genom åren har givit oss en stor kunskapsbank som vi gärna delar med dig. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi hjälpa dig med svar på det mesta, i alla fall när det kommer till frågor om djur.

Alla medarbetare i våra butiker har utbildning inom djurvård och inom företaget finns ytterligare spetskompetens bl.a. inom områdena; fysioterapi (hund), friskvård och beteende (hund), Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning, näringslära och utfodring hund och katt, pälsvård (hundfrisör), bruksinstruktör m.m.

Alla som jobbar hos oss har även egna djur och då främst hundar, katter, kaniner och höns. Ann och Peter är i grund och botten hundmänniskor och har fött upp hundar i en massa år och det började en gång i tiden med våra prickiga vänner, dalmatiner.

En sak vi lärt oss genom åren tillsammans med alla hundar, så är det vikten av en bra mat. Vi har förkovrat oss mycket i det här med hundfoder och näringslära och lärt oss att förstå vad en korrekt utfodring kan göra för att få friska och sunda hundar.

Genom ZOORF, vår branschorganisation, har vi tagit examen i de alla de djurutbildningar som djurskyddsmyndigheten kräver för att saluföra de djur vi har i våra butiker. 

Vi tror att, om vi ska kunna bli våra kunders favoriter, så krävs det att vi är lyhörda för era önskemål. Vi tror också att det krävs ett noga utvalt sortiment med en bra mix mellan kända varumärken och spännande alternativ.

Genom att dela med oss av vår kunskap och våra erfarenheter till våra kunder så bygger vi förtroende och långsiktiga relationer och kunder som vill komma tillbaka.

Vårt mål är inte att bli störst, det räcker bra med att bli Din favorit!

Vår hundfrisör

NORRTÄLJE

Trimning

I butiken i Norrtälje så har vi en jätteduktig och omtyckt hundfrisör.
Sofia, som hon heter driver Norrtälje Hundfrisör i våra lokaler. Vill du komma i kontakt med henne så besöker du enklast hennes hemsida när du även kan boka tider.  

Kloklippning

NORRTÄLJE

Kloklippning

Nästa varje fredag så har Sofia drop-in för kloklippning i vår butik. Om du tycker det är svårt att klippa klor så rekommenderar vi ett besök. Några av våra medarbetare är duktiga på att klippa klor, även på katt,  gnagare och fågel. Slå en signal för besked!

En minut....

Vet du att vi använder kakor?

Vi använder kakor (cookies) för att öka användarupplevelsen. Genom att du fortsätter surfa så godkänner du detta. Läs mer >>